Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیفیت پایین

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

کیفیت خوب

 

عصر ایران؛ زینب رحیمی ــ محور «خطیرکوه» در «سوادکوه» مازندران در خطر جدی است. معدن‌کاوی‌های متعدد و استقرار واحدهای سنگ‌شکن در بخش‌هایی از منطقه «شکارممنوع» سوادکوه به تهدیدی جدی برای منابع طبیعی و البته حیات وحش منطقه تبدیل شده است.

  در مسیر ۱۴ کیلومتری محور خطیرکوه، بیش از ۱۷ معدن فعال اند و حداقل ۱۴ واحد سنگ‌شکن وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد بالای  استقرار این صنایع و معادن در این منطقه کوچک که بخش‌هایی از آن هم در منطقه شکار‌ممنوع سوادکوه واقع است شرایط زیستی را برای گونه‌های مختلف حیات وحش از جمله پلنگ، خرس، روباه، گله‌های کل و بز و قوچ و میش دشوار کرده است.

  از سوی دیگر معدن‌کاوی‌های متعدد و همچنین جاده‌کشی‌ها در محور خطیرکوه موجب از بین رفتن پوشش گیاهی در مراتع و اراضی ملی شده است.

  افزون بر اینها تردد کامیون‌های حمل خاک و مواد معدنی باعث انتشار گرد و غبار در این محدوده شده و نارضایتی اهالی روستاهای اطراف را هم به دنبال داشته است.

  اداره محیط زیست سوادکوه ضمن انتقاد از قوانین و مصوبات مروبط به معدن، تاکید می‌کند  برای صدور مجوز بهره‌برداری معادن حتی در منطقه شکار ممنوع هم از آنها استعلام نمی‌شود.

   در حالی که بر اساس مصوبه شورای تامین سوادکوه صدور مجور معدن در محور خطیرکوه ممنوع است استعلام‌ها برای معدن‌کاوی و استقرار واحد سنگ‌شکن در این محدوده همچنان ادامه دارد.

  در گزارش ویدیویی پیش رو، ضمن تشریح مسایل محیط زیستی و سلامت ناشی از فعالیت‌های معدنی در محور خطیرکوه، به ماجرای کاغذفروشی در میان معدن‌داران نیز پرداخته شده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: محور خطیرکوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۳۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلاجقه: بررسی وضعیت معدن «کامو» در اولین فرصت / وزیر صمت پای کار است +فیلم

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: دستور می‌دهیم حتما موضوع معدن «کامو» بررسی شود و اگر آلایندگی اتفاق افتاده باشد در اولین فرصت طبق قانون برخورد می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، رئیس سازمان محیط زیست در حاشیه جلسه هیات دولت در پاسخ به سوال خبرنگاردانشجو درباره فعالیت معدن کامو، گفت: برای فعالیت معادن در مناطق حفاظت شده چهارگانه، وزارت صمت موظف است از ما مجوز و استعلام بگیرد.

وی افزود: در مناطق خارج از چهارگانه، زمانی سازمان محیط زیست ورود می‌کند که بحث آلایندگی مطرح باشد.

سلاجقه اضافه کرد: دستور می‌دهیم حتما موضوع معدن «کامو» بررسی شود و اگر آلایندگی اتفاق افتاده باشد در اولین فرصت طبق قانون برخورد می‌کنیم.

وی در پایان بیان کرد: وزیر صمت در این زمینه پای کار است، حتما از ظرفیت طرفین استفاده می‌کنیم تا مساله حل شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • سلاجقه: بررسی وضعیت معدن «کامو» در اولین فرصت / وزیر صمت پای کار است +فیلم
  • ضرورت تغییر رویکردهای محیط زیستی در مسیر توسعه دریامحور
  • ارس پلنگ باغ وحش مشهد تحت درمان قرار دارد
  • سند آمایش و نقشه راه معادن مازندران تدوین شود
  • مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه
  • مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • تصاویری از گشت و گذار پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه
  • مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • مشاهده پلنگ درسبزکوه چهارمحال و بختیاری
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق